Registracija internetu

UŽTRUKSITE 1 MIN! Susisieksime su jumis per 24 valandas!

Pasirinkite vizito laiką*



Gyd. Gintaras Papečkys

Gintaras Papečkis

Karjeros pradžia ir vystymasis

1981 metais G. Papečkys su pagyrimu baigė Kauno Medicinos Universiteto Gydomąjį fakultetą. 13 metų gydytojas dirbo vienoje didžiausių Lietuvos gydymo įstaigų – Kauno Akademinėse klinikose (Chirurgijos klinikoje). Dirbdamas Kauno Akademinėse Klinikose, taip pat konsultuodavo ir operuodavo pirmojoje privačioje Kauno klinikoje, kuri tuo metu vadinosi „Kauno Medicinos Centras”.

1988 m. plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Gintaras Papečkys pradėjo savo, kaip chirurgo, privačią praktiką. G. Papečkys yra vienas iš pirmųjų gydytojų, po 1991 m. pradėjusių plėtoti estetinę chirurgiją ir estetinę mediciną Lietuvoje.

2000 metais gyd. G. Papečkys įkūrė pirmąją (po nepriklausomybės atkūrimo 1991 metais) savarankiškai funkcionuojančią estetinės chirurgijos kliniką ir ją pavadino „GP klinika”. Chirurgas yra minimaliai invazinės veido estetinės chirurgijos šalininkas ir visą savo karjerą vadovaujasi būtent šiuo principu. Pastaraisiais metais ryškėjančios naujos estetinės medicinos tendencijos tik patvirtino, kad toks supratimas apie plastinę chirurgiją ir veido estetiką buvo pasirinktas teisingai.

Inovacijos ir nuolatinis tobulėjimas

Gintaras Papečkys per savo karjerą yra atlikęs daugiau nei 6000 estetinių operacijų.

Gydytojas yra daugybės estetinių operacijų ir procedūrų pradininkas Lietuvoje. Būtent jo nuolatinis noras tobulėti, naujovių siekimas ir naujų metodų diegimas Į Lietuvą atnešė tokias paslaugas:

  • Riebalų persodinimo procedūra (Gyd. G.Papečkys ją pirmą kartą Lietuvoje atliko 1996 metais)
  • Vyriškų lyties organų operacijos (pradėta 1997 metais)
  • Botulino toksino injekcijos (pradėta 1999 metais).

Gyd. Gintaras Papečkys vienas pirmųjų pradėjo naudoti „sunkųjį” hialurono rūgšties užpildą (2002 m.) veido formos korekcijoms atlikti.

Taip pat chirurgas pirmasis Lietuvoje pradėjo naudoti naujos kartos užpildus:

  • Veido korekcijai – užpildai „Radiesse” (pradėta 2009 m.)
  • Krūtų, sėdmenų korekcijai – „Macrolane” (pradėta 2010 m.).

Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Gintaras Papečkys yra minimaliai invazinės chirurgijos šalininkas. Vystydamas šią savo kryptį estetinėje veido chirurgijoje, gydytojas 2010 m. pradėjo naudoti veidą pakeliančius siūlus – „Silhouetle lift”. Šie chirurginiai siūlai padeda pakelti pasmukusius veido audinius, išvengiant didelių operacijų ir jas nukeliant vėlesniam laikui.

2011 m. gydytojas pradėjo taikyti trombocitais prisotintos plazmos (vadinamosios PRP procedūros) injekcijas. Šiuo metu ši procedūra Lietuvoje itin populiarėja ir plinta, nes jos metu nėra naudojami jokie sintetiniai užpildai – procedūra vyksta paties žmogaus kraujo pagrindu.

2011 m. chirurgas G. Papečkys pirmasis Lietuvoje atliko vieną naujausių ir moderniausių estetinės medicinos procedūrų – tai kamieninių ląstelių persodinimą į veidą. Ši ateities technologija po truputėlį užkariauja pacientų širdis ir suteikia milžiniškas galimybes jaunystės puoselėjimui.

Patyręs ir pripažintas specialistas

Chirurgas Gintaras Papečkys yra Lietuvos plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijos tikrasis narys, Tarptautinės plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos draugijos narys.

Chirurgas Gintaras Papečkys tobulinosi Austrijoje, Belgijoje, Graikijoje, Prancūzijoje, Rusijoje, Jungtinėse Amerikos Valstijose, Italijoje.

G. Papečkio klinika įsikūrusi Kauno senamiestyje, tačiau gydytojas šiuo metu dirba ne tik savo įkurtoje klinikoje, bet taip pat yra nuolat kviečiamas operuoti Talino privačioje klinikoje „Christinas Clinic”, Vilniaus klinikoje „Vitkus Clinic“.Taip pat konsultuoja bei atlieka estetinės medicinos procedūras Klaipėdoje ir Palangoje.

Gydytojas Gintaras Papečkys yra atlikęs daug operacijų ir procedūrų Lietuvoje populiariems pramogų pasaulio atstovams, verslininkams, menininkams. Plastikos chirurgo konsultacija yra labai svarbi ir kitų grožio sričių specialistams – kosmetologams, dermatologams – norintiems geriau suprasti, kokios procedūros, kokiu atveju padeda ir ką geriau patarti savo klientams. Taip pat gydytojas kiekvienais metais yra kviečiamas dalyvauti Estijos TV projekte “Ekstremalūs pokyčiai”, kuriame gražina atrinktus dalyvius ir pasakoja apie estetinės chirurgijos teikiamas galimybes.

Laisvalaikis

Tuo metu, kai chirurgas nekonsultuoja pacientų ir neoperuoja, jis užsiima aktyvia sportine veikla. Gintaras Papečkys yra daugkartinis Lietuvos teniso turnyrų laimėtojas ir prizininkas, labai populiarių vasarą Palangoje vykstančių automobilių lenktynių „Omnitel 1000 km” prizininkas, taip pat Pasaulio medikų teniso asociacijos („World Medical Tenniss Association”) narys. G. Papečkys yra aktyvus visuomenės veikėjas, vienas iš Lietuvos Porsche klubo „PORKER” steigėjų, pirmasis šio klubo prezidentas, Kauno Rotary klubo „Romuva” narys. Didžiausi gydytojo pomėgiai yra lauko tenisas, automobilių sportas bei kalnų slidinėjimas.

Save

REGISTRACIJA

Save

Save

Norėtumėte konsultacijos? Susitarkime dėl laiko

REGISTRACIJA KONTAKTAI